Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Disney Älvor - Tingeling och Sjörövarälvan
Isbn: 978-87-2678-507-4
Förlag: SAGA Kids
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: juni 2022
Uppläsare: Astrid Drettner
Length: 11 minuter

Ljudbok

Disney Älvor - Tingeling och Sjörövarälvan

Stoftväktarälvan Zarina stjäl det oumbärliga blå älvstoftet och flyger i väg för att bli sjörövare. Men Tingeling och hennes vänner är henne på spåren, och ger sig av mot Dödskalleklippan för att kämpa mot sjörövarna.
Kan Tingeling och hennes vänner lyckas ta tillbaka stoftet till Älvdalen, och hämta hem Zarina igen?

Den här förtrollande berättelsen bjuder på en klassisk Disney-upplevelse, om mod, vänner och en gnutta magi!


Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och luta dig tillbaka - det är dags för äventyr!

Följ med på magiska äventyr i Älvdalen och sprid det magiska stoftet tillsammans med Tingeling och alla hennes vänner. Lyssna på berättelser om vingarnas hemlighet, Älvornas mästerskap, förlorade skatter och sjörövarälvor. Sprid ut vingarna och flyg med - nu kör vi!

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone