Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Disney Älvor - Tingeling, norr om Landet Ingenstans
Isbn: 978-87-2678-509-8
Förlag: SAGA Kids
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: juni 2022
Uppläsare: Malin Lybeck
Length: 1 timme 24 minuter

Ljudbok

Disney Älvor - Tingeling, norr om Landet Ingenstans

Tingeling och Tristan är goda vänner. Men ibland går Tristan Tingeling på nerverna och det känns som om han alltid är i vägen. Så när Tristan råkar ha sönder Tingelings favoritskål blir hon rasande.
Tingeling inser snart att hon har begått ett stort misstag. Hur ska hon kunna gottgöra honom? Kan hon kanske ge honom en bukett blommor, en påse gyllene piratmynt eller magiskt älvstoft? Tingeling ger sig av på en otrolig resa genom Landet Ingenstans för att hitta den perfekta gåvan till sin vän. Hon har aldrig misslyckats förut, och hon planerar inte att misslyckas den här gången heller!


Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och lutad dig tillbaka - det är dags för äventyr!


Följ med på magiska äventyr i Älvdalen och sprid det magiska stoftet tillsammans med Tingeling och alla hennes vänner. Lyssna på berättelser om vingarnas hemlighet, Älvornas mästerskap, förlorade skatter och sjörövarälvor. Sprid ut vingarna och flyg med - nu kör vi!

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone