Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Rapaa ja räniköitä
Isbn: 978-87-2845-177-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: juni 2022
Uppläsare: Mikko Kauppila
Length: 2 timmar 8 minuter

Ljudbok

Rapaa ja räniköitä

Lare, Jussi, Sepe, Markku, Mikko, Ville ja Pentti ovat yhtä kuin Joutomaan moottorikerho. Eikä Joutomaan moottorikerho ole mikä tahansa mopojen rassauskerho, vaan pojat treenaavat tasapainokykyä vaativaa trial-pyöräilyä.

Nyt pojat ovat erityisen täpinöissään, sillä he ovat saaneet ensimmäisen virallisen kilpailukutsunsa. Ongelmana kuitenkin on, että jonkun pitäisi kuskata pojat ja heidän pyöränsä kilpailuihin – ja viidessä moottoripyörässä onkin kuljetettavaa. Onneksi poikien isätkin ovat herkästi innostuvaa sorttia. Pian työn alla on nimittäin ihan oikea huoltovaunu.

Jorma Kurvinen (1931–2002) oli suomalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti "Susikoira Roi" -nuortenkirjasarjasta. Kurvinen julkaisi myös aikuisten romaaneja. Hän työskenteli toimittajana Uudessa Oulussa ja kaunokirjallisuutta julkaisevassa Nyyrikissä, mutta jäi päätoimiseksi kirjailijaksi vuonna 1978. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolmesti.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone