Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Håll honom hårt
Isbn: 978-91-8969-954-0
Förlag: Bookea
Kategori:
Erotik
Tillgänglig sedan: juni 2022

E-bok

Håll honom hårt

Freja drömde inte om att bli änka vid trettioett. Speciellt inte en som hasar omkring i hängselbyxor och vars sociala liv är reducerat till att tvinga i sig oätlig sockerkaka när hon fikar med det trevliga äldre grannparet. Men, om man ska tänka positivt så är fördelen med tillvaron att ingen kan såra henne när hon knappt går utanför tomten.

 

Filip har nästan allt han önskat sig som barn: ett bra jobb, pengar och ett hem som bara är hans. Det enda som saknas är någon som älskar honom. Tyvärr fungerar inte hans försök till relationer då han konstant gömmer sig bakom den han låtsas vara.

 

Filip och Freja möts i hennes grannes berså, och attraktionen är omedelbar. De har en sommarflört med en enda regel – att när Filip åker hem är det över. Men, något är annorlunda efter sommaren. Freja vill inte isolera sig längre och Filip är redo att sluta gömma sig. Ödet, eller extrem otur om man frågar Freja, för dem samman. Frågan är om det räcker med attraktion och starka känslor för att Freja ska våga lita på en man igen?


HÅLL HONOM HÅRT är en het romance om att visa tillit efter svek. Den erbjuder starka kvinnliga karaktärer, humor och skamlöst sex.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone