Jump to content
Cover for Kestokamut järkieväiden jäljillä
Isbn: 978-95-2345-778-2
Publisher: Gaudeamus
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: June 2022
Narrator: Maija Lang

E-book

Kestokamut järkieväiden jäljillä

Kun bussi kaartaa Katajamäen tilan pihaan, ulos kirmaa iloinen joukko kesäleiriläisiä. Viikon aikana retkeillään, musisoidaan, ongitaan ja kokataan - ja tietysti herkutellaan. Mikään ei voita tuoreita mustikoita ja omin käsin letitettyä pullaa!

Mutta hetkinen... kuka kähvelsi ohrarieskat Kalevin repusta? Entä härkäpavut pellosta? Kesäleirin lapset alkavat jäljittää salaperäistä eväsvarasta, joka jätöksistä päätellen saattaa olla hirviömäisen suuri! Ja mahtaako tunkeilijan ruokavalio olla kunnossa?

Kestokamut järkieväiden jäljillä on hulvaton ruokaseikkailu, jossa tarjoillaan terveellistä, maistuvaa ja maapallolle suopeaa syötävää. Samalla tutustutaan siihen, mistä ruoka tulee, miten sitä valmistetaan ja millaisia ominaisuuksia siinä piilee. Koko komeus on kuorrutettu huumorilla ja aimo annoksella ruokailoa! Kirja on suunnattu erityisesti lapsille 5-vuotiaista alkaen.

HUOM! Tämä on EPUB 3 Fixed Layout -formaatin sähkökirja, jossa on mukana myös äänikirja. Suositeltavia lukuohjelmia ovat iBooks, Abobe Digital Editions, Infinity Reader ja Gitden Reader.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone