Jump to content
The library informs: Ny lånegräns: 4 lån per månad / Uusi lainaraja: 4 lainaa kuukaudessa
Cover for Vad än som kommer
Isbn: 978-87-2842-900-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: June 2022
Narrator: Hanna K Schmitz
Length: 3 hours 44 minutes

Audiobook

Vad än som kommer

Varken Elenas eller Matteos liv har blivit som de tänkt sig. Efter att ha hoppat av sin utbildning bor Elena numera i sina föräldrars gäststuga och jobbar i en matbutik. Samtidigt har Matteo hamnat på fel sida om lagen och vill inget hellre än att ta sig ur gängkriminaliteten, men känner stor lojalitet mot sin valda familj, The Pack.

Dessutom har Elenas barndomsvän Olof precis flyttat till Vinterdal för att jobba som polis under hennes pappa som är polischef. Läget är särskilt oroligt just nu på grund av en brottsvåg kopplat till ett kriminellt gäng som härjar i området...

När Vinterdal firar trehundraårsjubileum med maskerad åker både Elena och Matteo dit i helt olika syften och råkar mötas i ett avskilt rum. Där delar de ett förtrollande ögonblick – och helt plötsligt har allt förändrats.Hanna Christenson är en svensk översättare och författare som skriver böcker med målet att få sina läsare att le. Hennes verk uppskattas av både äldre och yngre läsare.

Hanna Christensons feelgood-serie "I alla sina dagar" är inspirerad av klassiska berättelser, som läsaren får möta i moderna versioner. "Vad än som kommer" är den tredje delen.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone