Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Sovsäckar och systerskav (vecka 28)
Isbn: 978-91-8000-462-6
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: juni 2022
Uppläsare: Hanna Dorsin
Length: 6 timmar 25 minuter

Ljudbok

Sovsäckar och systerskav (vecka 28)

När Marie slängt ut sin man Frans, efter att ha kommit på honom med att vara otrogen, inser hon att det här blir första gången på nästan tjugo år som hon tvingas tillbringa sommarsemestern på egen hand. Så när hennes lillasyster Sussie föreslår att de ska åka på en gemensam campingtur tackar Marie ja. Att trängas i ett tält med sin syster är förvisso inte det hon tänkt sig, men bättre det än att sitta hemma under hela ledigheten.

Det blir en resa de sent kommer att glömma och campinglivet bjuder på en hel del dråpliga möten och överraskningar. Vems tält är det som Marie vaknar upp i efter en blöt kväll på dansbanan? Vad är det för mystiska sms som plingar till i Sussies mobil titt som tätt? Och vem är egentligen den där Bosse som tycks dyka upp i tid och otid?

"Sovsäckar och systerskav" är andra delen i Sommarsviten, en kvartett feelgoodberättelser av olika författare och med campingmiljön som gemensam nämnare. En varm och rolig serie för avkopplande sommardagar.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone