Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Guldkorn
Isbn: 978-91-7809-264-2
Förlag: Brombergs Bokförlag
Kategori:
Filosofi Psykologi
Tillgänglig sedan: juni 2022

E-bok

Guldkorn

Bodil Jönsson blev vän med svenska folket i och med TV-programmet ”Fråga Lund” där hon svarade på kluriga frågor om fysik. Inte långt senare utkom hennes ”Tio tankar om tid”. En bok som blev en enorm succé och sålde i mer än 650 000 exemplar. Utöver sin vetenskapliga produktion har hon skrivit ett tiotal böcker som vänder sig till den breda läsekretsen, på teman som samtid, stress och arbete. Hon har kommit att bli en av våra mest folkkära föreläsare, upplysare och författare.

Guldkorn är just vad det låter som. En vacker presentbok med Bodils bästa tankar, som alltid tätt sammanflätade med Robert Nybergs träffsäkra illustrationer. En del av boken är också nyskriven och handlar om de senaste åren som passerat. År där pandemin förstås haft en oerhörd inverkan på våra liv och vår vardag. Det är förstås något som inte gått Bodil Jönsson förbi.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone