Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Vägen till frikedom
Isbn: 978-91-7634-574-0
Förlag: Idus förlag
Kategori:
Memoarer & Biografier Psykologi
Tillgänglig sedan: juli 2022

E-bok

Vägen till frikedom

Många drivs av nedräkningen till semestern varje år, cirka en månad av tolv. Samtidigt som de lever för helgen och våndas inför måndagen. De flesta tror även att de behöver vänta till pensionen innan de kan spendera sina dagar precis som de vill. Fundera lite. Vad är den faktiska skillnaden för din sinnesstämning mellan att du vaknar upp en måndag istället för en lördag? Förmodligen ligger skillnaden i hur mycket, eller hur lite, du kan styra över din egen tid. Kort sagt, vi tror att du har en bättre känsla i kroppen om du läser det här en fredagsmorgon i stället för en måndagsmorgon. Men ska det verkligen behöva vara så? Vi är här för att berätta för dig hur du här och nu kan skapa dig ett liv som du inte behöver eller vill ta semester ifrån. 

Den här boken handlar en hel del om pengar, men den handlar även om hur du kan möjliggöra ett frikare liv. Ja, du läste rätt, vi menar just frikare. Friare och rikare, helt enkelt. Du kommer att lära dig flera enkla saker för att förbättra din ekonomi, bland annat genom att tydliggöra hur pengar fungerar i relation till din frihet. Vissa saker är mer komplicerade, men förhoppningsvis inte allt för svåra. Nu ska du få verktygen att styra över din tid och din ekonomi.

Om du inte är redo för förändring, köp en annan bok.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone