Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Talvi-iltain tarinoita 5
Isbn: 978-87-2841-424-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Noveller Historiska faksimil
Tillgänglig sedan: juli 2022

E-bok

Talvi-iltain tarinoita 5

Eletään 1800-lukua. Kun pieni Hengist-niminen höyrylaiva lähtee Helsingistä kohti Lyypekkiä, matka alkaa mukavissa merkeissä. Suomenlahti on lähtiessä miltei rasvatyyni ja ensimmäinen pysähdys Tallinnassa onnistuu hyvin. Pian matkustajat kuitenkin heräävät siihen, että laiva on pysäytetty. Laiva on jäänyt sumun vangiksi – matkaa ei ole turvallista jatkaa keskellä sumua. Matkustajat keksivät tavan viihdyttää toisiaan. Jokainen matkustaja kertoo tarinan Decameronen hengessä – ja niin syntyvät valloittavat Sumutarinat.

Talvi-iltain tarinoita 5 on valloittava novellikokoelma Zacharias Topeliukselta.

Zacharias "Sakari" Topelius (1818–1898) oli suomalainen kirjailija ja Helsingin yliopiston rehtori. Topeliuksen tunnetuin teos on moniosainen romaani Välskärin kertomuksia, joka julkaistiin vuosina 1853–1867. Topelius tuli tunnetuksi kuitenkin myös runoilijana ja rakastettujen satujen kirjoittajana.

Talvi-iltain tarinoita on viehättävä kirjasarja Zacharias Topeliukselta. Sen erilaiset kertomukset ja romaanit vievät lukijan menneeseen Suomeen.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone