Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Vauhko jumalolento – Kertomus vedestä
Isbn: 978-87-2843-433-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Historia Naturvetenskap
Tillgänglig sedan: juli 2022

E-bok

Vauhko jumalolento – Kertomus vedestä

Ihminen – tai juuri mikään elävä – ei selviäisi ilman vettä. Silti ajattelemme vettä hyvin vähän. Kokemuksemme vedestä rajoittuvat kodin vesipisteelle, sateeseen ja järvessä uimiseen. Suurin osa ihmisen ja veden välisestä vuorovaikutuksesta jää huomaamatta.

Ismo Karhun Vauhko jumalolento – Kertomus vedestä keskittyy ihmisen ja veden kiehtovaan suhteeseen. Kirjassa matkustetaan Vienan vedenjakajalta kohti länttä ja merta. Samalla Karhu tekee kiinnostavia havaintoja veden ja ihmisen kanssakäymisestä. Näkökulma laajenee paikallisesta kansalliseksi ja edelleen globaaliksi. Karhu analysoi vettä monin silmin: tekniikan, ympäristövaikutusten, talouden, taiteiden ja teologian kautta. Samalla haetaan vastausta veden perimmäiseen olemukseen.

Sagan ympäristökirjat ovat monipuolisia puheenvuoroja ilmastosta, ympäristöstä ja luonnosta.



Ismo Karhu (s. 1954) on metsänhoitaja ja maatalous- ja metsätieteiden maisteri pääaineenaan ympäristönsuojelu. Työuransa Karhu on tehnyt suurimmaksi osaksi väliportaan hallinnossa, jossa monet hänen työtehtävänsä ovat liittyneet vesiin. Hän on julkaissut kaksi luontoa käsittelevää kirjaa, Tammukkapuro ja Matalassa virrassa.



EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone