Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Självobservation
Isbn: 978-91-8972-420-4
Förlag: Bookea
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: augusti 2022
Uppläsare: Joakim Månsson
Length: 21 minuter

Ljudbok

Självobservation

Meditation är olika verktyg för att vårda, stärka och observera sin inre mänskliga natur. Meditation stärker vår mentala hälsa. Under vår vardag utsätts våra sinnen för 10000 tals olika intryck och då är det lätt att bli mentalt trött. Vi människor tenderar att bo i huvudet med alla tankar lite för mycket. Med hjälp av meditation kan vi få en stunds vila från det mentala och komma ner i kroppen.

Den främsta orsaken till att vi blir mentalt trötta är att våra egna tankar mattar ut oss. Varje dag kommer det mellan 20000–65000 tusen tankar till oss i sinnet. För mycket oroliga tankar leder till känslomässigt dåligt mående. Här lär du dig att få distans till dina tankar. Du har tankar, du är inte dina tankar. Med hjälp av meditation kan vi lära oss att leva mera i nuet.

Med hjälp av de olika meditationerna i den här serien kan du få hjälp med olika delar i ditt inre liv. Koncentrations övningar för att lära sig komma ner i kroppen när det är för mycket negativ mental stress. Du får självobservations övning för att lära känna din inre sanna mänskliga natur och många fler guidade meditationer.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone