Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Nu har jag dig!
Isbn: 978-87-2844-743-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: september 2022

E-bok

Nu har jag dig!

Emilia Lövdahl arbetar som polis vid polisinrättningen i Österbotten. I den annars lugna staden Vasa hittas en kvinna död i ett grönområde. Det visar sig att kvinnan har blivit strypt till döds och tillsammans med kollegorna Dennis, Anna, Eskil och polischef Nygård påbörjas en utredning som visar sig bli allt mer komplicerad. Samtidigt slits Emilias tankar mellan utredningen och bekymmer på det privata planet. Hur hanterar man ett kärleksliv under en pågående utredning? Jakten på mördaren får dem att kastas mellan hopp och förtvivlan då det visar sig att det finns många fler inblandade än man hade kunnat tro från början. Ska de lyckas fånga mördaren innan fler offer får sätta livet till?



Christina Gustavson är författare, förläggare och specialistläkare. Hon är född i Västergötland och skriver deckare såväl som romaner och facklitterära böcker.

Lenita Gullberg är en finlandssvensk författare. Nu har jag dig! är hennes romandebut.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone