Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Jälkeen kello kymmenen
Isbn: 978-87-2849-701-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: september 2022
Uppläsare: Heli Mattila
Length: 5 timmar 16 minuter

Ljudbok

Jälkeen kello kymmenen

Henna on kymmenvuotias tyttö, jonka elämä ei ole ollut helppoa. Koulussa muut kiusaavat erilaista Hennaa, eikä kiusaaminen rajoitu pelkästään kouluun. Kotona Henna saa kuulla ilkeitä kommentteja Ulla-tädiltä. Henna viettää mielellään aikaa oman päänsä sisällä ja uppoutuu kuvitelmiinsa. Mutta mikä on kuvitelmaa ja mikä ei? Kun Henna löytää keinon matkustaa menneeseen aikaan, hän on intoa täynnä. Hennalla on edessään jännittävä tehtävä, johon liittyy mystinen lohikäärmekoru. Hennan on kuitenkin oltava nopea – vaarana on, että Hennan koti nykyajassa puretaan, jollei Henna ehdi ajoissa pysäyttämään mustia voimia.

Jälkeen kello kymmenen on ihastuttava saturomaani täynnä mielikuvituksen taikaa.



Kirjailija Marja-Leena Mikkolalla (s. 1939) on takanaan monipuolinen kirjoittajan ura. Hän on julkaissut runoutta, proosaa ja lastenkirjallisuutta sekä toiminut käsikirjoittajana. Mikkola oli mukana käsikirjoittamassa muun muassa suosikkielokuvaa Käpy selän alla (1966).

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone