Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Drömmen om en ponny
Isbn: 978-87-2682-412-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: september 2022

E-bok

Drömmen om en ponny

Tänk vad livet hade varit bra om man bara haft en ponny ...

Det är långtråkigt på landet, tycker Buttan. Hon är ensam, det finns ingenting att göra och hon drömmer ofta om att ha en egen ponny. En kompis att rida runt på och ha skoj med.

Drömmen blir verklighet och Buttan får till slut sin alldeles egna häst! Men, det visar sig kräva mycket jobb att ta hand om ett eget djur. Det är inte heller särskilt lätt att rida, inte minst när ponnyn Putte är trött och grinig och vill bestämma när Buttan ska rida.

Med hjälp av sin kompis Gabriella börjar Buttan lära sig mer om hur hon ska ta hand om Putte. De båda kompisarna blir mer och mer fästa vid den lilla hästen. Buttan börjar dock bli orolig: vem ska ta hand om Putte när sommarlovet är över?



Nan Inger Östman (1923-2015) var en svensk författare som skrev böcker för både barn och vuxna. Hon är kanske framför allt känd för att ha skrivit ett stort antal böcker om hästintresserade ungdomar. År 1987 tilldelades hon Astrid Lindgren-priset.
Keywords:


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone