Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Jul i Klockarviken
Isbn: 978-91-8019-831-8
Förlag: Lind & Co Förlag
Kategori:
Feelgood
Tillgänglig sedan: december 2022
Uppläsare: Jenny Lindberg
Length: 12 timmar 35 minuter

Ljudbok

Jul i Klockarviken

Ute i Klockarviken, just där skärgården tar vid, bor Annas pappa kvar. Ett år har gått sedan decemberdagen när deras värld rasade samman. Hos Anna gnager ständigt det dåliga samvetet, att hon oftare borde åka hem till pappa så att han inte tynar bort av ensamhet. Men det är något med pappa Sven som inte stämmer. Något i hans blick. Om inte Anna visste bättre skulle hon tro att han faktiskt såg lycklig ut.
På ön finns också krutgumman Alma, som Anna älskar så mycket. Som liten hängde Anna ständigt efter Almas barnbarn Tim. Underbara sommarminnen, men det är så länge sedan nu, och Tim har hon inte sett på mer än tjugo år. Men ute på en snöig kvällspromenad med pappas hund stöter hon ihop med en lång man. En man som förgäves försökt fly bort från tankarna på dagen som förändrade hans liv. En man som Anna först inte känner igen, men när hon förstår vem han är så är det inte bara decemberkylan som gör henne rosig om kinderna.

”Jul i Klockarviken” är en roman med äkta feelgoodkänsla. Om hur kärleken plötsligt finns där, men är så svår att fånga. Om hur gamla oförrätter sliter upp nya sår, men om allt går som det ska och Alma får som hon vill så kommer det bli en fröjdefull jul i Klockarvikens karga skönhet.
Boken har tidigare utgivits som ljudboksjulkalender. I den här utgåvan har alla kapitlen samlats i en enda ljudbok.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone