Jump to content
Cover for Julbröllop och adventsstök
Isbn: 978-91-8019-832-5
Publisher: Lind & Co Förlag
Category:
Feelgood
Accessible since: December 2022
Narrator: Sofia Berntson
Length: 13 hours 21 minutes

Audiobook

Julbröllop och adventsstök

Emelie har haft sådan oerhörd tur: våningen i Stockholm är en dröm, jobbet som kärleksexpert på dagstidningen som skräddarsytt, pojkvännen perfekt. Och på julafton ska de gifta sig! Det är på något sätt för bra för att vara sant.
Hemma i småländska Vinterby bor storasyster Lotta kvar. Fyra barn, en disträ senapsfabrikör till äkta make och tolv klädhögar i tvättstugan för att bringa ordning i kaoset. Lotta är världens lyckligaste som ska ordna den perfekta julen. Men varför känns det då som om hela hennes tillvaro håller på att glida henne ur händerna?
Lillasyster Stina, partypinglan på Gran Canaria, har ledsnat på festandet, de tillfälliga pojkvännerna och det ansvarslösa livet. Hon vill ha en fast punkt i tillvaron - hemma i Sverige.
Men den här decembermånaden kommer inte bli som någon av systrarna tänkt sig. När kärleksbubblor brister, gamla hemligheter kommer upp till ytan och livet får en ny mening, så blir julen i Vinterby mer än vanligt full av överraskningar.

”Julbröllop och adventsstök” är en mysig, rolig och livsbejakande feelgoodroman. Den har tidigare publicerats som ljudboksjulkalender. I den här utgåvan har alla kapitlen samlats i en enda ljudbok.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone