Jump to content
Cover for Familjehemligheter på Hedgehog Hollow
Isbn: 978-91-8930-665-3
Publisher: Lavender Lit
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: January 2023
Narrator: Charlotta Jonsson
Length: 13 hours 13 minutes

Audiobook

Familjehemligheter på Hedgehog Hollow

Alla familjer har sina hemligheter ...

Äntligen har Samanthas dröm om att kunna driva sitt räddningscenter för igelkottar på heltid gått i uppfyllelse. Men den lugna tillvaron blir inte långvarig: Utöver igelkottarna fylls Hedgehog Hollow med gäster i form av släkt och familj, som allihop är i behov av hennes hjälp.

Orosmolnen hopar sig när Samanthas självupptagna kusin Chloe oväntat dyker upp på gården och lämnar över sin son i hennes vård. Den alltmer oresonliga kusinen vägrar dessutom berätta varför hon har stuckit från sin man James ...

Samantha gör sitt yttersta för att hantera alla familjeproblem och samtidigt sköta om sina nya taggiga patienter. Men i takt med att hennes eget hälsotillstånd förvärras inser hon att det är dags att se till sitt eget bästa. Föga anar hon att hemligheter ur det förflutna snart kommer att vända upp och ner på hela deras tillvaro.

Hedgehog Hollow är en feelgoodserie om komplicerade relationer, kärlek och gulliga igelkottar, skriven av den bästsäljande författaren Jessica Redland. Det här är tredje delen, men den kan läsas fristående.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone