Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Salarakas ja tsaarin sormus
Isbn: 978-87-2841-572-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: januari 2023
Uppläsare: Senja Rajalin
Length: 4 timmar 26 minuter

Ljudbok

Salarakas ja tsaarin sormus

Kun kulttuurisihteeri Ruska osallistuu Helmijoen matkailua edistävään kokoukseen, tapahtuu jotain yllättävää. Paikalle saapuu myös Helmirannan kartanon poika, joka näyttää kaikelta muulta kuin kartanonherralta. Miehellä on boheemit vaatteet ja hymy, joka on varmaankin Amerikan opiskeluvuosilta peräisin. Robert "Roope" Stoltenheim ärsyttää Ruskaa heti! Kun Roope alkaa mittailla Ruskaa katseellaan, Ruskan kiukku nousee. Tuon rääpäleen on turha kuvitella, että hän lämpenisi pelkällä jenkkihymyllä! Pikkuhiljaa Ruska kuitenkin huomaa, että Roope vetää häntä puoleensa yllättävällä tavalla... Samalla Ruska heittäytyy jännittävään seikkailuun, johon liittyy romantiikan lisäksi historiallinen, huomattavan arvokas sormus.



Nimimerkki Sara Storm kirjoittaa viihteellisiä rakkaustarinoita, jotka ovat saaneet vankan lukijakunnan. Ammatiltaan hän on freelance-toimittaja.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone