Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Märkta för livet
Isbn: 978-91-1312-696-8
Förlag: Norstedts
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: januari 2023

E-bok

Märkta för livet

Emelie Schepp firar 10 år som författare!

2013 publicerade Emelie Schepp sin första bok Märkta för livet och sålde på egen hand över 40 000 exemplar. Därmed blev hon en av Sveriges mest framgångsrika självpublicerade författare. Sedan dess har hennes serie om den oförglömliga Jana Berzelius sålt över 3 miljoner exemplar världen över och rättigheterna har sålts till över 30 länder.

2023 firar Emelie Schepp 10 år som författare. Då släpps också en jubileumsutgåva där Emelie Schepp har vässat historien och lagt till nya kapitel. Resultatet är en deckare som är ännu mer spännande, med högre tempo och skarpare intrig, men med samma utmärkande stil och engagerande karaktärer. Emelie Schepp visar att hon sedan debuten har vuxit till att bli en av de tveklöst skickligaste och starkast lysande stjärnorna på deckarhimlen.

Vill du veta hur Jana Berzelius resa startade? Eller har du läst Märkta för livet men vill uppleva den omskrivna och fängslande historien om hur Janas och Danilos vägar först korsades, nu i en ny förpackning? Då ska du läsa jubileumsutgåvan av Märkta för livet.

En tidig morgon vaknar nioåriga Jana Berzelius upp på ett sjukhus. Hon har inget minne av vem hon är eller var hon kommer ifrån. Tjugoett år senare får hon, som framgångsrik åklagare, uppdraget att utreda mordet på Migrationsverkets chef i Norrköping. Tillsammans med poliserna Henrik Levin och Mia Bolander inleds ett intensivt arbete med att lösa fallet. Men allt tar en oväntad vändning när en död pojke påträffas. Ju mer Jana börjar gräva i pojkens bakgrund, desto närmare kommer hon sanningen om sin egen. Och hon möter en historia mörkare och blodigare än hon någonsin kunnat föreställa sig.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone