Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Onda ögat
Isbn: 978-87-2854-302-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: februari 2023
Uppläsare: Mari Götesdotter
Length: 1 timme 30 minuter

Ljudbok

Onda ögat

Ibsen och bästa vännen Ika ska börja ettan. Detta är något som Ibsen verkligen skulle se fram emot om det inte vore för hans konstiga föräldrar som tvingar honom ha på sig rosa skor för att bryta normer. Vad betyder ens normer?

Det dröjer inte länge förrän de superläskiga tredjeklassarna Jings och Jangs onda öga vänds mot Ibsen och hans rosa skor. Nu måste han akta sig för att inte bli nedkastad i källaren där vaktmästarspöket Hängde Hassan ryktas härja.

Ika menar att det enda som kan lösa situationen är att få de onda jättestora treorna att lägga sitt fokus på någon annan. Men Ibsen tycker inte att det är rätt att någon ska behöva råka illa ut, oavsett färgen på deras skor. Att fly från Jings och Jangs är dock inte Ibsen och Ikas enda problem. Inte när de måste ta hand om Ikas jobbiga lillebror och samtidigt försöka rädda hela evigheten ...



Mikael Engström (1961–) är en svensk barnboksförfattare. Mellan 2008–2012 satt han som ledamot i Svenska barnboksakademin, och hans bok Kaspar i Nudådalen ligger till grund för SVT:s julkalender Kaspar i Nudådalen.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone