Jump to content
Cover for Visst kan Sally Säl sova : sömnkunskap för hela familjen
Isbn: 978-91-7979-390-6
Publisher: Bonnier Carlsen
Category:
3-6 years Children's books Children's books with pictures
Accessible since: March 2023
Narrator: Vanna Rosenberg
Length: 21 minutes

Audiobook

Visst kan Sally Säl sova : sömnkunskap för hela familjen

Hej Förälder!

I den här sagan får ni följa med Sally Säl en helt vanlig dag och se vad som händer på förskolan och på kvällen när det är dags att sova. Kombinera gärna den här sagan med sagan om Lillis Räv. Det ger dig och ditt barn inblick om hur en läggning kan gå till. Det är klokt att i någon form förbereda barn äldre än 20 månader mentalt innan nya rutiner införs kring sömnen och här kommer sagorna till god användning.

Insomningen är en viktig del och kan påverka hur sömnen på natten fungerar.

Träna gärna på att låta ditt barn somna utan dig inne i sovrummet. Till en början - när rutinen är ny – kan du behöva hjälpa ditt barn varva ner och närma sig sömnen men sträva mot att lämna sovrummet innan barnet somnat. Självständig insomning lägger grunden till självständigare omsomning på natten. Om du behöver mer råd kring hur du kan förbättra trasslig sömn kan du läsa böckerna om Sally och Lillis i sin helhet – de består både av sagan men också av en faktadel som vänder sig till dig. Här får du kunskap om barns sömn och handfasta råd om hur du kan jobba vidare för att få sömnen att fungera ännu bättre.

Berättelsen om Lillis Räv är älskad av de små barnen men även barn en bit upp i åldrarna tycker om att lyssna eller läsa den på egen hand.

Läs mer om sömncoachen här:

Somncoachen.com


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone