Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Prinsessa av september : en ängels vackra visdom
Isbn: 978-91-8092-001-8
Förlag: Idus förlag
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: april 2023

E-bok

Prinsessa av september : en ängels vackra visdom

Nova kommer att dö.

Det fasansfulla beskedet når Sanna och hennes sambo Niklas en varm julidag, ett par månader innan deras lilla dotter ska fylla två år.

Det visar sig att Nova lider av en ovanlig och obotlig neurologisk sjukdom som sakta ska bryta ner hennes kropp och ta hennes liv, troligen innan hon ens fyllt 10 år.

Beskedet blir starten på en förtvivlad färd som ska komma att ta med familjen på en mental resa genom trånga normer, mörka återvändsgränder och svåra relationer. En resa som går från nattsvart ångest och dödslängtan till blomstrande vitalitet. De möter döden flera gånger, men också livet det som pågår nu och framför allt inuti.

För mitt i all bedrövelse uppstår mirakel. 

Prinsessa av september en ängels vackra visdom är en biografisk berättelse om den djupaste av sorg och den starkaste av kärlek.

Novas mamma berättar varsamt om den vackra och värdefulla vishet som kan blomma upp längs vägen när man lever ett liv i dödens alldeles förskräckliga väntrum.

På ett berörande sätt beskriver hon hur det är möjligt att skapa något vackert av det som är skoningslöst i livet.

Historien är om Nova, men berättelsen berör oss alla. 



EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone