Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hoppas du dör kärringjävel!
Isbn: 978-91-8978-231-0
Förlag: Bookea
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: april 2023

E-bok

Hoppas du dör kärringjävel!

“Varför, mamma, förstör du mitt liv när det är som allra bäst, när jag är som allra lyckligast? Hoppas du dör kärringjävel!” Med en hård smäll stängdes ytterdörren igen. Jag var så jävla arg, det fullständigt kokade inom mig!

Hoppas du dör kärringjävel är en sann berättelse där vi följer Lindas uppväxt med en alkoholiserad mamma. En värld mellan hopp och förtvivlan. Linda berättar öppet om hur hon själv faller in i ett ohälsosamt läkemedelsberoende och ger en ärlig skildring av hur ett beroende ter sig, utvecklas och avslutas. Vi läser om lögnerna och skuldkänslorna, men också om kampen för att till slut bli ren, för hennes familjs och hennes egen skull.

Boken riktar sig till dig som har erfarenhet eller känner någon med erfarenhet av att växa upp nära missbruk. Till dig som arbetar med människor i skola, förskola eller på andra områden. Till dig som vill få mer kunskap och insikt i familjesjukdomens kärna där skam och tystnadskultur skapar tragedier och utanförskap. Det är en bok som ger ett unikt perspektiv på ett alldeles för vanligt problem, ett problem vi måste ta hand om.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone