Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Sinkkuleikki
Isbn: 978-87-2705-551-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Humor Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: april 2023
Uppläsare: Kati Tammensola
Length: 6 timmar 14 minuter

Ljudbok

Sinkkuleikki

Suomen Bridget Jones ja sinkkuelämän riemuja kesäisessä Helsingissä

Kolmekymppinen Päivi on naimisissa ihan mukavan Villen kanssa, ja elämä on mallillaan. Eräänä kauniina kevätpäivänä hän kuitenkin tajuaa kaipaavansa tasapaksun arjen sijaan vapautta ja huumaa. Hän ottaa aikalisän avioliitostaan, muuttaa ikääntyvän kirjallisuuden professorin alivuokralaiseksi ja alkaa elää ihanaa sinkkuelämää. Yöelämä kutsuu, treffi- ja petikumppanit vaihtuvat tiuhaan tahtiin, ja jotkut rakastuvatkin Päiviin, kuten Matti. Mutta sitten on myös arvoituksellinen ja kiehtova Arto, vuokraisännän pojanpoika. Tarjoaako villi sinkkuelämä elämään kaivattua sisältöä, ja löytyykö seikkailuilta se oikea?

Sinkkuleikki on Virve Sammalkorven vauhdikas chick lit -romaani suurista elämänmuutoksista ja itsensä etsimisestä.



Virve Sammalkorpi (s. 1969) on suomalainen kirjailija, copywriter ja toimittaja. Hän on julkaissut lukuisia romaaneja ja antologioita. Sinkkuleikki oli ehdolla Helsingin Sanomien esikoisromaanipalkinnon saajaksi, ja Metsän keskellä maja oli Runeberg-palkintoehdokas. Paflagonian perilliset sai Savonia-kirjallisuuspalkinnon. Vapaa-aikanaan Sammalkorpi harrastaa palstaviljelyä ja jalkapalloa.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone