Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Det är inte möjligt att låna i Biblio just nu. Nya lån kan göras fr.o.m. 1.4 // Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata Bibliosta. Uusia lainoja voi tehdä 1.4. alkaen.
Omslagsbild för Lady Margerys bedrägeri
Isbn: 978-87-2846-686-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: april 2023
Uppläsare: Anna Thiam
Length: 5 timmar 26 minuter

Ljudbok

Lady Margerys bedrägeri

I tre säsonger har Lady Margery Quennel agerat panelhöna. Med undantag för Charles, markisen av Edgecombe, den enda man som brytt sig om att dansa med henne och som hon inte ens tycker om, har Lady Margery ingenting med män att göra. Nu vid 23 års ålder är hon uttråkad till det yttersta och bestämmer sig för att återvända hem till Chelmswood, men den trygghet hon söker finns inte att hitta. Hennes en gång så stiliga far har nämligen tagit en nittonårig flicka till brud, och denna verkar fast besluten att slösa bort hela faderns förmögenhet.

Margerys far riskerar att bli bankrutt och bestämmer sig för att sälja Chelmswood, men Margery vägrar att ge med sig. Hon beslutar sig att en gång för alla hitta en rik make i hopp om att rädda sitt anrika hem.

När Margery med konster och knep lyckas få hela tre friare verkar alla hennes problem vara lösta – ända tills markisen av Edgecombe dyker upp på nytt och sätter allt hon kämpat för på spel.



M.C. Beaton (1936-2019) är den internationellt bästsäljande författaren till både Agatha Raisin- och Hamish Macbeth-serierna, såväl som flera populära historisk romance-serier. Hennes böcker har översatts till 17 språk och hennes Agatha Raisin-mysterier har blivit till TV-serie.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone