Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vaikenemisen hinta
Isbn: 978-91-8969-038-7
Förlag: Ordberoende Förlag AB
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: maj 2023

E-bok

Vaikenemisen hinta

Aikuisena Mimmi saa tietää, että hänen isäpuolensa on kuolemassa. Viimeksi he tapasivat oikeudessa, kun isää syytettiin Mimmin seksuaalisesta hyväksikäytöstä hänen ollessaan lapsi. Mutta vaikka Mimmi vihdoin uskaltaa puhua hyväksikäytöstä, hän ei tunne oloaan vapaaksi. Hän päättää kohdata hyväksikäyttäjänsä tämän kuolinvuoteella, ja tämä päätös määrittää Mimmin loppuelämän.
Tämä on tositarina lapsen seksuaalisen hyväksikäytön syvästä vaikutuksesta, mutta se on myös voimakas ja toiveikas todistus naisesta, joka kieltäytyy hyväksymästä kohtaloaan, sekä anteeksiannon ja eteenpäin menemisen voimasta.

Jälkisanat on kirjoittanut Eva Rusz, laillistettu psykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti, jota pidetään yhtenä Ruotsin johtavista ihmissuhdeasiantuntijoista. Hän työskentelee myös haavoittuvassa asemassa olevien lasten parissa Arubassa. Rusz esiintyy usein parisuhdeasiantuntijana tiedotusvälineissä sekä sanomalehdissä että televisio- ja radio-ohjelmissa. Hän on myös kirjoittanut kahdeksan kirjaa, joista useita on käännetty muille kielille.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone