Jump to content
Cover for En gnista i mörkret
Isbn: 978-91-8063-810-4
Publisher: Modernista
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: May 2023
Narrator: Viktoria Flodström
Length: 10 hours 22 minutes

Audiobook

En gnista i mörkret

En av årets stora thrillersensationer

»En riktigt ruskig amerikansk sydstatsthriller.« Lotta Olsson, DN

»Letar du efter en snabbläst, välkomponerad thriller, då har du hittat rätt.« Malin Persson Giolito, Vi Läser


Chloe Davis är dotter till en seriemördare som dömdes och fängslades när hon var tolv. Offrens kroppar påträffades aldrig och de döda flickorna antas vara gömda någonstans i Louisianas våtmarker. Fallet blev ökänt och familjen slogs i spillror.
Pappans brott hemsöker henne fortfarande, men Chloe har lyckats bygga upp ett nytt liv. Hon är numera en respekterad psykolog verksam i Baton Rouge, och hon har en kärleksfull pojkvän. Men hon har inte lyckats slå sig fri – ibland blir hon paranoid och tror att det förflutna ska komma ikapp henne.
När en ung flicka – som också är en av hennes egna patienter – försvinner, blir Chloes värsta mardröm verklighet. En gnista är allt som behövs för att allt i tillvaron ska förvandlas till aska och mörker. Efter så många år trodde hon inte att fler mord skulle begås, men hon hade fel.
I översättning av Svante Skoglund.

STACY WILLINGHAM är en amerikansk författare bosatt i Charleston, South Carolina. Hennes thrillerdebut En gnista i mörkret har haft stora säljframgångar och gick rakt in på bestsellerlistorna i både New York Times och USA Today. Boken ges ut i fler än 30 länder och en TV-adaption för HBO Max är under utveckling.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone