Jump to content
Cover for Sommar i Klockarviken
Isbn: 978-91-8052-196-3
Publisher: Lind & Co Förlag
Category:
Feelgood
Accessible since: July 2023

E-book

Sommar i Klockarviken

När Jocke, en impulsiv 39-åring från stan, oväntat blir ägare till en pittoresk stuga i Klockarviken, förändras hans liv för alltid. På denna lugna, idylliska plats i skärgården känner han för första gången att han är hemma. I närheten bor hans vänner Anna och Tim, och här upplever han att han kan vara helt och hållet sig själv.
På andra sidan viken brottas ensamstående mamman Lovisa med att återfinna sig själv nu när hennes son Jesper är på tröskeln till vuxenlivet. Hon längtar efter förändring, men är ytterst tveksam när den presenterar sig i form av Jocke – en tatueringstäckt hårdrockare, vars rastlösa och ibland obetänksamma natur irriterar henne lika mycket som den fascinerar henne. Hans blotta närvaro får henne ur balans och hon vill inget annat än vara nära honom.

"Sommar i Klockarviken" är en rörande och uppfriskande feelgoodroman om relationer som finns inom räckhåll, men där stridande känslor, gammalt bagage och bagatellartade missförstånd ständigt står i vägen.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone