Hoppa till innehållet
Omslagsbild för 20 symptom på ångest - Effektiva lösningar för ångest och stress.
Isbn: 978-91-8951-095-1
Förlag: Bokförlaget Upsaliensis AB
Kategori:
Pedagogik Religion Filosofi Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: augusti 2023
Uppläsare: AI Voice
Length: 2 timmar 51 minuter

Ljudbok

20 symptom på ångest - Effektiva lösningar för ångest och stress.

20 symptom på ångest - Effektiva lösningar för ångest och stress.

Detta är en självhjälpsbok för att förhindra ångest, panikångest, förväntansångest, GAD, paniksyndrom, social ångest (social fobi), posttraumatiskt stressyndrom (PTSD) och tvångssyndrom (OCD).

Många av oss lider av stress, ångest och panikattacker, som i de flesta fall lätt kunde undvikas.

Det här är orsaken till att Rolf Jansson, etablerad hälsocoach, i samråd med läkare som tillika är psykiater och leg. psykoterapeut, ger oss några effektiva lösningar för att komma över eller lindra problemen.

I boken ges mer än fakta, råd och övningar, boken hjälper oss även att få en tydlig förståelse av processen som sker inom oss.

Boken visar oss tydligt roten till orsakerna av stress och ångest i alla dess former, medan den erbjuder oss sätt att tillintetgöra problemen i deras ursprung. Boken informerar även om när det gått så långt att det är dags att söka vård.

Oavsett om du upplever ångest som en liten eller stor del av livet, så kan det vara jobbigt att låta den påverka en del av din livskvalitet. Det ska inte behöva vara så, och det finns grundläggande steg för att må bättre! Den här nya ljudboken ger läsaren kunskap och strategier för hur man lättast påbörjar arbetet att ta sig ur ångest för att kunna leva det liv som man själv vill leva.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone