Jump to content
Cover for Den 1:a att dö
Isbn: 978-87-2855-304-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: October 2023

E-book

Den 1:a att dö

'Den 1:a att dö' är första delen i James Pattersons populära deckarserie om kvinnorna som löser kallblodiga fall tillsammans. Flera av böckerna har blivit New York Times Best Sellers, och ligger även till grund till tv-serien Women's Murder Club.

Kommissarie Lindsay Boxer blir avbruten mitt under ett läkarbesök av att ett brutalt dubbelmord har skett. David och Melanie Brandt har blivit dödade under sin bröllopsnatt av en hänsynslös mördare, som dessutom har fördärvat Melanies lik. Lindsay anländer till brottsplatsen där hon möter bland andra journalisten Cindy Thomas som är där för att rapportera om fallet.

När ännu ett nygift par hittas avlidna, förstår Lindsay att de har att göra med en kallblodig seriemördare. Cindy, Lindsay och nu även rättsläkare Claire Washburn och den bitränande distriktsåklagare Jill Bernhardt arbetar tillsammans för att lösa fallen. En stark vänskap uppstår mellan de fyra kvinnorna, och tillsammans utgör de ett mäktigt hot mot mördaren.James Patterson är en av världens bäst säljande spänningsförfattare. Hans popularitet beror bland annat på hans komplexa intriger och halsbrytande spänningsscener, och hans förmåga att skriva böcker som är omöjliga att lägga ifrån sig.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone