Jump to content
The library informs: Ny lånegräns: 4 lån per månad / Uusi lainaraja: 4 lainaa kuukaudessa
Cover for Överlevnadshandbok för företagare
Isbn: 978-91-8985-867-1
Publisher: Bookea
Category:
Medicine & Health
Accessible since: October 2023
Narrator: Björn Muda
Length: 5 hours 57 minutes

Audiobook

Överlevnadshandbok för företagare

Den här företagshandboken handlar inte om bokföring eller affärsplaner, den är annorlunda. Istället handlar den om entreprenörskapets påverkan på individen och relationerna i entreprenörsfamiljer. Hur får man det att fungera?

Boken lyfter fram den typiske företagaren och verklighetens entreprenörskap, så som det kan vara för många. Den berättar hur företagare och deras livspartners tillsammans kan skapa en harmonisk balans mellan arbetet, parrelationen och familjelivet. Detta kan i sin tur leda till både bättre förutsättningar för att lyckas med företaget och bättre livskvalitet för hela familjen, något vi alla bör sträva efter.

Överlevnadshandbok för företagare ger tips, råd och lösningsförslag för att upprätthålla en fungerande balans mellan privatliv och arbetsliv. För även om alla förhållanden och familjer är olika finns det många gemensamma nämnare kring företagandets påverkan på dem. I denna bok får du lära dig att sätta gränser, finna trygghet och planera din ekonomi. Allt för ett lyckligare och mer uppfyllande liv.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone