Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kerjäläisprinsessa
Isbn: 978-87-2714-593-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: december 2023
Uppläsare: Susanna Hyvärinen
Length: 4 timmar 49 minuter

Ljudbok

Kerjäläisprinsessa

Sukella fantastiseen seikkailuun, jossa koneet kohisevat ja ihmissudet ulvovat – ja ainoastaan rohkeimmat voivat selviytyä!

Gigi on Umbrovian kuninkaan tytär, joka on paennut vallankumousta kaukaiseen Keloburgin satamakaupunkiin. Keloburgissa kuningasperhe elää piilossa katseilta, mutta vallankaappaajat ovat päässeet heidän jäljilleen. He hyökkäävät perheen kotiin ja vievät mukanaan Gigin äidin ja sisaret. Nuorella Gigillä ei ole vaihtoehtoja. Hän lähtee vaaralliselle pelastusretkelle mukanaan nokkela katupoika Henry. Yhdessä Gigi ja Henry yrittävät kääntää kohtalon kurssin ihmissusia, merirosvoja ja mitä kummallisimpia koneita vilisevässä maailmassaan.

Kerjäläisprinsessa aloittaa jännittävän steampunk-henkisen Gigi ja Henry -sarjan, joka sopii niin Harry Potterin kuin Narnian tarinoidenkin faneille.

Magdalena Hai on palkittu ja tuottelias fantasiakirjailija, jonka teokset ovat olleet usein ehdolla kirjallisuuspalkinnoille. Hänelle on myönnetty muun muassa Kuvastaja- sekä Kaarina Helakisa -palkinnot. Monet Hain kirjoista on suunnattu lapsille ja nuorille.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone